Poroke

Dobrodošli

Vaša sanjska poroka

Vabljeni, mi vas že pričakujemo!
Kontaktirajte nas

Gostišče Ana

Poroke

v Gostišču Ana vam lahko pripravimo nepozabno doživetje ob vašem čarobnem dnevu. Poroka je enkraten dogode, ki si ga želimo zapomniti za vedno. V prijetnem ambientu prenovljenega Gostišča Ana in v dih jemajoči okolici bo vajin dan nekaj posebnega. Gostišče Ana s svojo edinstveno lego na hribu nudi čudovito kuliso za ta dan. Na voljo je prostor za 100 svatov, ki jim postrežemo z menijem po naročilu v katerem so na voljo naše specialitete po katerih smo znani v širši okolici. Mladoporočencem je na voljo civilna poroka v v sklopu gostišča Ana.

Po prijetnem praznovanju imamo v Gostišču Ana na voljo prenočišče za 17 oseb. V času poroke je lahko Gostišče Ana zaprto za ostale obiskovalce.

Kontakt

Discover Menu – poroke

Poroka v osrčju

Loškega Potoka

Anin

Poročni menu

V naši stalni ponudbi je izbor okusnih jedi za vse okuse in katerih si lahko sestavita poročni meni po želji, kjer se bomo prilagodili vajinim željam in željam gostov, ki jih bosta povabila na poroko. Izbor hrane in pijače je pri organizaciji poroke zelo pomemben in v Gostišču Ana znamo prisluhniti vsem željam.

Make a Reservation – poroke

Anine nočitve

za mladoporočence

Rezervacija

za vajino sanjsko poroko

Gostišče Ana ponuja prekrasen ambient za vajino poroko v osrčju neokrnjene narave. Dovolita, da vama pripravimo našo ponudbo za pripravo dogodka, ki se ga bosta zapomnila za vedno

  • prostor za 100 svatov
  • veliko parkirišče
  • čudovit ambient s pogledom na naravo
  • možnost civilne poroke
  • meni po dogovoru
  • gostišče je v času poroke namenjeno samo vam
  • možnost prenočišča za 17 oseb

Opravi rezervacijo

 

Za prenočišče lahko vnovčite

turistični bon

(vavčer)

Vabljeni v Gostišče Ana!