O nas

Opravi

Rezervacijo

Zagotovite si svoje mesto v gostišču Ana.

Za skupine

Gostišče

Vabimo vas v Gostišče in picerijo Ana v Loški Potok, kjer pripravljamo odlične pice, dnevne malice, kosila, za posebne želje gostov pa skrbimo tudi z jedmi po naročilu. Nudimo tudi catering na področju Notranjske (Sodražica, Ribnica, Loški potok). Primerni smo za zaključene družbe: Gostišče sprejme do 100 oseb, na zunanji terasi pa je prostor še za dodatnih 50 ljudi.

Pred gostiščem je urejeno parkirišče, tudi za avtobus.

Sprejmemo do 100 gostov. Zunanja terasa omogoča sprejem še dodatnih 50 gostov.

 

 

 

Prenočišča

Oddamo sobe

V Gostišču Ana nudimo udobna, domačna prenočišča; na voljo je sedem sob za dve osebi z možnostjo ureditve dodatnega ležišča. Sobe so sodobno opremljene (WI-FI, TV), vključujejo pa tudi toaleto, kopalnico in balkon.

Zaključene družbe in privatna srečanja

Ne glede na vrsto dogodka ali praznovanja, mi smo tukaj, da poskrbimo, da si boste slednjega zapomnili v dobri luči. Gostišče Ana vas bo dobro kulinarično razvajalo po vaših željah. Naši kuharski mojstri in osebje se razveseli vsakega gosta in se pri svojih uslugah potrudi po najboljših močeh. Obiščite nas in se prepričajte!

Rezervirajte preko kontaktnih podatkov

Stopite v stik z nami in preko različnih komunikacijskih kanalov opravite rezervacijo. V kolikor potrebujete zgolj informacijo ali pomoč pri odločitvi, ne odlašajte, mi smo vam na voljo.

E: info@gostisce-ana.si     G: 041 261415     T: 01 8367201

 

 

VABLJENI

Za prenočišče lahko vnovčite

turistični bon

(vavčer)

Vabljeni v Gostišče Ana!